Brood van Jordy’s Bakery

garage traiteur brood jordy's bakery

Ook zo een fan van Jordy’s brood? Wij verkopen de volgende van zijn broden: landbrood naturel (550 gram), meergranen desem (550 gram) en tapas brood (450 gram). Om de versheid te kunnen garanderen verkopen wij uitsluitend diepvries- / afbakbrood.

Jordy’s Bakery staat voor een kwalitatief goed product waar niet mee is gerotzooid en dat vooral erg lekker smaakt. De broden zijn te beschrijven als mooie en voedzame broden die ambachtelijk worden bereidt met pure ingrediënten.

Jordy staat nog steeds voornamelijk in de bakkerij en bakt nog elke dag met plezier zijn broden. Met de vele horecagelegenheden waar Jordy zijn brood aan levert en inmiddels drie locaties waar je kunt ontbijten, lunchen en zelfs dineren, kan Jordy’s Bakery een begrip in Rotterdam en omstreken genoemd worden.

Website Jordy’s Bakery