Afhaalmaaltijden & tapas

U wilt genieten van een lekkere verse maaltijd? Een ambachtelijk bereide lunch of diner. Of u heeft een feest(je) en wilt wat hapjes of tapas serveren? Maar u heeft geen tijd of ruimte om zelf te koken? Of u gaat liever de deur niet uit? De Garage Traiteur is u graag van dienst!

Wij bereiden dagverse (afhaal)maaltijden, belegde broodjes, soepen, sushi, tapas en salades. De seizoensgerechten op de menukaart worden regelmatig vernieuwd.

Top kwaliteit

Onze maaltijden en tapas zijn gemaakt met dagverse ingrediënten. Veelal uit het seizoen. Chefkok Edwin heeft jarenlange ervaring in de horeca. Samen met zijn keukenbrigade zorgt hij ervoor dat de maaltijden en tapas van top kwaliteit zijn. We zijn met recht uw restaurant voor thuis (of op het werk)!

Voedzaam

Een maaltijd is geschikt voor 1 grote eter of 2 kleine eters. Het is mogelijk om uw maaltijd te combineren met een voorgerecht, salade, soep of dessert. Zo heeft u voor alle situaties voldoende eten in huis. Al onze maaltijden zijn vers gemaakt en bevatten alle essentiële voedingsstoffen.

Onze tapas

Onze tapas zijn gebaseerd op de Mediterrane en Oosterse keuken. Fingerfood om van te smullen. Lekker op smaak, verfijnd en ze zorgen voor een waar feest op tafel. We adviseren om per persoon 4 tot 6 verschillende tapas te bestellen. Zo heeft u variatie op tafel en is er voor iedereen voldoende om van te genieten.
Afhaalmaaltijden en tapas
Tapas en afhaalmaaltijden

Afhalen / bezorgen

Graag nemen wij de bestelling van uw afhaalmaaltijden en/of tapas gerechten 1 dag van tevoren in ontvangst. Bij voorkeur vóór 12:00 uur.

De bestelling kan doorgegeven worden via mail of WhatsApp: 06 288 969 69. U kunt dan een tijdstip aangeven waarop u het eten komt afhalen. Afhalen is mogelijk tot sluitingstijd. Onze afhaallocatie is gevestigd aan de Anthony Fokkerstraat 5 (unit 15) in Oud-Beijerland.

In overleg is het ook mogelijk dat wij de bestelling op uw adres in de Hoeksche Waard bezorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Houdbaarheid & opwarmen

Al onze maaltijden en gerechten worden op de afhaaldag vers bereid. U dient uw bestelling zelf op te warmen.

Algemene richtlijnen opwarmen:

  • Maaltijden in de oven op 160-180 graden voor 20-30 minuten.
  • Overige gerechten dienen alleen kort (enkele minuten) opgewarmd te worden op 160-180 graden.
  • Onze maaltijdbakjes kunnen ook opgewarmd worden in de combimagnetron voor 3-5 minuten op vol vermogen.
  • Onze tapas kunnen ook opgewarmd worden in de airfryer voor 3-5 minuten op 180 graden.

In de koelkast zijn onze afhaalmaaltijden en tapas gerechten 3 dagen houdbaar. U kunt ook meerdere maaltijden in 1 keer bestellen (of meenemen) en deze thuis invriezen. Zo haalt u voor de hele week lekker en voedzaam eten in huis.