Catering

U bent op zoek naar een cateraar die perfect aanvoelt waar u en uw gasten behoefte aan hebben? Een cateraar met jarenlange ervaring? Een die op professionele wijze kan inspelen op iedere situatie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Voor elke gelegenheid

De Garage Traiteur verzorgt elke gewenste catering op uw locatie. Voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. In onze professionele keuken bereiden we smakelijke gerechten voor elke gelegenheid en bedienen we particulieren en bedrijven. Voornamelijk in de Hoeksche Waard, maar zeker ook daarbuiten. 

Of het nu gaat om een familiediner, tuinfeest, trouwfeest, receptie of verjaardagspartij. Of om een bedrijfslunch, zakendiner, netwerkborrel of personeelsfeest. Het mag u en uw gasten aan niets ontbreken. En juist daarvoor zorgen wij.

Persoonlijke aanpak

Elke catering is maatwerk. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen, voorkeuren en budget. Daaropvolgend komen we met een passend voorstel. Ons doel is om uw bijeenkomst, feest of evenement vanuit culinair oogpunt volledig te laten slagen!

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons u overtuigen. Of kom een keer langs in onze keuken en afhaallocatie om kennis te maken. We kunnen u dan meteen de hoge kwaliteit van onze gerechten laten ervaren.

Uw gerechten

Wij kunnen alles op uw locatie verzorgen. Of het nu gaat om koude of warme buffetten, complete lunches of diners, belegde broodjes, borrelhapjes of tapas… wij bereiden het met liefde en aandacht voor u. Geen keuken is ons vreemd. We maken Hollandse, Franse, Italiaanse en Aziatische gerechten. En alles is dagvers! Daarom zijn we uw restaurant voor thuis (of op het werk).

De Garage Traiteur | Catering | Tapas

Horeca / catering partner

Voor een aantal bedrijven in de regio Hoeksche Waard verzorgen wij de catering / menukaart op structurele wijze. Als aanvulling op de bedrijfskantine of als vervangende keuken. Ook leveren we aan bedrijven heerlijk belegde broodjes voor de lunch. Wij zijn uw horeca / catering partner! Graag bespreken we de mogelijkheden tot samenwerking met uw bedrijf of organisatie.

De Garage Traiteur | Catering | Gerechten