Sushi in Oud-Beijerland

This Is How We Roll!

Sushi lovers opgelet! Wist u dat wij verse sushi bereiden en verkopen in onze keuken in Oud-Beijerland (gemeente Hoeksche Waard)? We doen dit eigenlijk al sinds 2020. Na een succesvolle pilot hebben we het nu vast opgenomen in ons assortiment. Zie onze menukaart.

We bereiden een aantal heerlijke varianten. Met vlees, vis en natuurlijk ook vegetarisch. Alleen met dagverse ingrediënten. Want versheid en top kwaliteit van de gebruikte producten is erg belangrijk!

Verse sushi is een gezond en heerlijk gerecht voor thuis, op het werk of bij de borrel. En natuurlijk ook perfect te combineren met onze Tapas to Share.

Om de versheid te kunnen garanderen, wordt onze sushi dagvers bereid. Wij nemen uw bestelling graag een dag van tevoren in ontvangst. Zo kunnen we u de beste kwaliteit bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.